Η πρώτη αντίδραση του Τζος Γκίντι μετά τις κατηγορίες για τη σχέση του με την ανήλικη

Η πρώτη αντίδραση του Τζος Γκίντι μετά τις κατηγορίες για τη σχέση του με την ανήλικη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:16 - 24.11.2023

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ανερχόμενος σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς, Τζος Γκίντι, μετά την αποκάλυψη ότι έχει σχέση με ανήλικη. Η αντίδραση του παίκτη ήρθε σχεδόν μία ημέρα μετά τις κατηγορίες, μέσω Instagram.

Ζητήματα με τη δικαιοσύνη έχει το ανερχόμενο αστέρι του NBA, Τζος Γκίντι, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του φορώντας τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς. Ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο για το γεγονός πως διατηρεί σχέση με ανήλικη, η οποία κοινοποίησε πως συνευρέθηκε ερωτικά με τον παίκτη.  

Πιο αναλυτικά,, η 16χρονη - όπως αναφέρουν οι φήμες - κοπέλα φαίνεται ότι έκανε μία σειρά από αναρτήσεις με τον καλαθοσφαιριστή και μάλιστα σε μία από αυτές έγραψε: «μόλις γ@μ@σ@ τον Τζος Γκίντι».

H πρώτη αντίδραση του πλέι-μέικερ ήρθε σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη διάδοση της είδησης, με τον ίδιο να προτιμά τη σιωπή. Πιο αναλυτικά, ο Γκίντι έσβησε την φωτογραφία προφίλ του στο Instagram και μπλόκαρε όλα τα σχόλια στις αναρτήσεις του. 

© Intime

Για την ώρα, η ομάδα του καλαθοσφαιριστή δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση, όπως ακριβώς και η National Basketball Association. Μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν οι δύο πλευρές.

Ποιες είναι οι συνέπειες που μπορεί να έχει ο Γκίντι, αν αποδειχθεί ένοχος για τη σχέση του με την ανήλικη κοπέλα
NBA

17:10 - 24.11.2023

Ποιες είναι οι συνέπειες που μπορεί να έχει ο Γκίντι, αν αποδειχθεί ένοχος για τη σχέση του με την ανήλικη κοπέλα

Χαμός έχει γίνει στις ΗΠΑ, μετά το σκάνδαλο που ξεκίνησε με τον Τζος Γκίντι, ο οποίος κατηγορείται ότι έχει σχέσεις με μία ανήλικη. Ποιες είναι όμως οι συνέπειες που μπορεί να έχει αν κριθεί ένοχος;

Πάντως το κοινό δεν αντέδρασε και πολύ ψύχραιμα στο άκουσμα της είδησης, αφού μέσω των σχολίων - πριν τα απενεργοποιήσει - επιτέθηκε στον παίκτη των Θάντερς. Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, εκείνοι, οι οποίοι χαρακτήρισαν ψυχικά άρρωστο.