Η Βαλένθια κλείνει τον Μπόζιτς από τη Ζαντάρ!

Η Βαλένθια κλείνει τον Μπόζιτς από τη Ζαντάρ!

Γιάννης Πάλλας 17:53 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 09.04.2024

Η Βαλένθια σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Λούκα Μπόζιτς της Ζαντάρ για τη νέα χρονιά

Κινήσεις για την επόμενη χρονιά πραγματοποιεί ήδη η Βαλένθια, χωρίς να χάνει χρόνο και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει κλείσει ήδη τον Λούκα Μπόζιτς.

Ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με την φανέλα της Ζαντάρ στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Λούκα Μπόζιτς βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και στην Αδριατική Λίγκα έχει ήδη 20.6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 25 συμμετοχές.

Μάλιστα, με τις εμφανίσεις του αυτές θεωρείται και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

Η Βαλένθια που ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν, η οποία θα την βρει εκτός Euroleague, καθώς δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσα από το Eurocup της επόμενης σεζόν.

Κι αυτό μπορεί να το επιτύχει μόνο ενισχύοντας ουσιαστικά την ομάδα. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν κινούνται στη Βαλένθια, ώστε να θωρακίσουν το ρόστερ τους και να φτιάξουν μια ομάδα που θα μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο του Eurocup της νέας σεζόν. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Euroleague.