Σαν σήμερα το 2020 ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague

Βασίλης Σπανούλης

i

©Intime

Σαν σήμερα το 2020 ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 20:36 - 02.01.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης στις 2/1/2020 είχε γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Euroleague, αφού είχε ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη λίστα των πρώτων σκόρερ της Euroleague, ανεβαίνοντας στην κορυφή της!

Ο Βασίλης Σπανούλης απολαμβάνει την κορυφή στη λίστα με τους τοπ σκόρερς της Euroleague. Ο προπονητής του Περιστερίου είχε μεγαλουργήσει ως παίκτης στα παρκέ της σπουδαιότερης μπασκετικής διοργάνωσης της Ευρώπης, έχοντας καταγράψει πολλά ρεκόρ και όντας πλέον ένας από τους... μύθους της.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Σαν σήμερα έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Euroleague, αφού έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στη διοργάνωση.

Το ημερολόγιο έδειχνε 2 Ιανουαρίου του 2020 και ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τη Φενέρ στο ΣΕΦ στον πρώτο του αγώνα εκείνης της χρονιάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί τελικά βλέποντας παράλληλα τις ελπίδες τους για πρόκριση στα play offs να ψαλιδίζονται επικίνδυνα, όμως ο Πειραιάς εκείνη την ημέρα γιόρτασε χάρη στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο ίδιος, περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη είχε σκοράρει τρίποντο με το οποίο είχε φτάσει τους 4.455 πόντους, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο που κατείχε το σχετικό ρεκόρ.

Ο μήνας «φωτιά» του Ολυμπιακού στην Euroleague
EUROLEAGUE

18:37 - 02.01.2024

Ο μήνας «φωτιά» του Ολυμπιακού στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο έτος με αγώνα κόντρα στην Αρμάνι και το Sportal σας παρουσιάζει το δύσκολο πρόγραμμα των Πειραιωτών τον Ιανουάριο που αναμένεται να είναι «καυτός» και καθοριστικός για την πορεία τους στην Euroleague.

«Διάβολε, γεράσαμε», αναφέρει η Euroleague σε σχόλιό της κάτω από το σχετικό βίντεο.

c

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης