Η Βιλερμπάν μειώνει το μπάτζετ της λόγω προβλήματος με τον βασικό χορηγό

Μονακό - Βιλερμπάν

i

Photo by Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Η Βιλερμπάν μειώνει το μπάτζετ της λόγω προβλήματος με τον βασικό χορηγό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:44 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 12.04.2024

Η ΒΙλερμπάν φαίνεται πως δεν θα είναι η ίδια τη νέα σεζόν, καθώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό, το μπάτζετ της θα μειωθεί, λόγω προβλήματος με τον βασικό χορηγό.

Ένα προβλήματα με τον βασικό χορηγό της Βιλερμπάν φαίνεται πως έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του μπάτζετ των Γάλλων τη νέα σεζόν.

Ο βασικός χορηγός της, το κανάλι «Skweek», έχει δώσει μόλις το 1/3 από τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν συμφωνηθεί έχει δοθεί έως τώρα, γεγονός που δημιουργεί θέματα στη Βιλερμπάν, καθώς έχει μια μεγάλη τρύπα στον προϋπολογισμό της, η οποία υπολογίζεται περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Την αποκάλυψη την έκανε ο Τόνι Πάρκερ μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Progres», όπου ο «Τε Πε» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αναπόφευκτα θα μειωθεί το μπάτζετ. Οι καιροί ήταν δύσκολοι. Θα δούμε αν στα τέλη Ιουνίου δεν έχουν εκπληρωθεί οι δεσμεύσεις. Θέλουμε να παραμείνουμε θετικοί, μας είπαν ότι θα σεβαστούν τις δεσμεύσεις».

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση και εάν η Βιλερμπάν εν τέλει μειώσει το μπάτζετ της, κάτι που θα την κάνει ακόμη πιο αδύναμη σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague τη νέα σεζόν.

Αυτά είναι τα σενάρια για την τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη regular season της EuroLeague
EUROLEAGUE

12:29 - 11.04.2024

Αυτά είναι τα σενάρια για την τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη regular season της EuroLeague

Τα αποτελέσματα τεσσάρων αγώνων κρίνουν την βαθμολογία των ομάδων που βρίσκονται ήδη στα playoffs της EuroLeague στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης. Πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί από δεύτερος μέχρι πέμπτος και πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει από τρίτος μέχρι έκτος.