Χαμός με Λάρκιν στην Εφές – Έκανε δημόσια «επίθεση» στον Αταμάν και σε συμπαίκτη του!
i

©InTime

Χαμός με Λάρκιν στην Εφές – Έκανε δημόσια «επίθεση» στον Αταμάν και σε συμπαίκτη του!

Δημήτρης Χούπης 01:20 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 17.03.2023

Ο Σέιν Λάρκιν «άναψε φωτιές» στο twitter καθώς τα έβαλε για πρώτη φορά ανοικτά με τον προπονητή του Εργκίν Αταμάν, ενώ «κάρφωσε» και έναν συμπαίκτη του!

Σάλος έχει προκληθεί στην Αναντολού Εφές, μετά την εντός έδρας ήττα (84-97) από την Παρτιζάν, για την 29η αγωνιστική της EuroLeague! Ο Σέιν Λάρκιν, το «βαρύ πυροβολικό» της Τουρκικής ομάδας βγήκε στο twitter και τα έχωσε στον προπονητή του Εργκίν Αταμάν, για τον χρόνο συμμετοχής του, ενώ «άδειασε» και έναν συμπαίκτη του, τον Ουίλ Κλάιμπερν!

Για πρώτη φορά ο Λάρκιν «επιτέθηκε» στον προπονητή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ενώ «κάρφωσε» και έναν συμπαίκτη του δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, έπαιξα 22 λεπτά. Και στα τελευταία τρία ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, θέλω να κερδίζω, αλλά αυτό διαλύει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 στην κατηγορία +/-, όμως εκείνος έπαιξε 38 λεπτά! Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες» έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ σε σχόλια στο Twitter.

Ο Σέιν Λάρκιν τελείωσε τον αγώνα με 9 πόντους (4/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/2 βολές), δύο ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία λάθη σε 22:26. Ο συμπαίκτης στον οποίο έκανερ λόγο στα tweet του είναι ο Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος είχε 22 πόντους (2/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 6/6 βολές), οκτώ ριμπάουντ, δύο ασίστ και πέντε κερδισμένα φάουλ σε 37:51.

Η Αναντολού Εφές είναι προφανές ότι δεν θυμίζει φέτος την ομάδα που σάρωσε την τελευταία τριετία στην EuroLeague. Πλέον, δείχνει ευάλωτη, με πολλές αδυναμίες και είναι σε κίνδυνο, όσον αφορά την πρόκριση στα playoffs.