«Χάζεψε» η Ευρώπη από τον κόσμο της Φενέρ: Έκαναν το Μόναχο... Κωνσταντινούπολη (vid)
i

© Photo by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images

«Χάζεψε» η Ευρώπη από τον κόσμο της Φενέρ: Έκαναν το Μόναχο... Κωνσταντινούπολη (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 00:09 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 28.10.2023

Απίθανη η εικόνα των οπαδών της Φενέρ στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία.

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 67-76 μέσα στο Μόναχο την Μπάγερν Μονάχου (2-3) και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν. Και φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τέλους, μέχρι το Final Four της Euroleague.

Πολύ ψηλά τον πήχη βάζει και ο κόσμος της τουρκικής ομάδας. Είναι γνωστό πως στη Γερμανία υπάρχουν αρκετοί Τούρκοι που κατοικούν εκεί, αλλά αυτό που έγινε απόψε στο γήπεδο της Μπάγερν όπου έπαιζε η Φενέρ δεν είχε προηγούμενο.

Το γήπεδο της Μπάγερν θύμιζε... Κωνσταντινούπολη. Χιλιάδες οπαδοί της Φενέρ έδωσαν κίτρινο χρώμα στην «Audi Dome» του Μονάχου και οι εικόνες που έρχονται από εκεί είναι καταπληκτικές. Και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τον κόσμο να αναρωτιέται αν αυτό ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τη Φενέρμπαχτσε.

🏀Sportal Euroleague Show: Λεσόρ και Μήτογλου «καθάρισαν» την Μπασκόνια και τώρα... ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό
SPORTAL ORIGINALS

23:10 - 27.10.2023

🏀Sportal Euroleague Show: Λεσόρ και Μήτογλου «καθάρισαν» την Μπασκόνια και τώρα... ΣΕΦ για τον Παναθηναϊκό

Με κυρίαρχο των αιθέρων τον Λεσόρ και καταπληκτικό Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-81 της Μπασκόνια. Η Χριστίνα Βραχάλη από το στούντιο και οι Κώστας Σωτηρίου, Ηλίας Λαλιώτης από το ΟΑΚΑ, μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά όλο τον απόηχο της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη διοργάνωση. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ο Κώστας Μέξας.

Δείτε βίντεο και εικόνες: