Ο Χεζόνια σιγοτραγουδούσε στην Stark Arena «Παρτίζαν σ΄ αγαπώ»

Μάριο Χεζόνια

i

Photo by Milos Vukadinovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Χεζόνια σιγοτραγουδούσε στην Stark Arena «Παρτίζαν σ΄ αγαπώ»

Νίκος Καλαμπάκας 18:12 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 22.03.2024

Ο Μάριο Χεζόνια «συνελήφθη» από την κάμερα να τραγουδάει για την Παρτίζαν!

Μπορεί η μεγάλη αγάπη του Μάριο Χεζόνια να ακούει στο όνομα Παναθηναϊκός, ωστόσο τα συναισθήματα του Κροάτη φόργουορντ για τις ευρωπαϊκές ομάδες, δεν εξαντλούνται στους πράσινους.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εκπληκτική εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να τραγουδήσει για την ομάδα του Βελιγραδίου.

Κι αν στο παρελθόν έχει εκφραστεί δημόσια επισημαίνοντας ότι ανάμεσα στις συμπάθειές τους είναι και η Παρτίζαν, το βράδυ της Πέμπτης 21/3 φρόντισε και να το αποδείξει.

Την ώρα λοιπόν που τα δημοσιεύματα για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό να είναι οι δύο ομάδες που ακούγονται ως επικρατέστερες να τον έχουν στο ρόστερ τους τη νέα σεζόν, ο ίδιος συνελήφθη από την κάμερα να τραγουδάει για την Παρτίζαν.

Την ώρα που η «Σταρκ Αρένα» φλεγόταν, ο φακός τον απαθανάτισε να λέει «σε αγαπώ Παρτιζάν», κάτι που αναμένεται να φουντώσει νέα σενάρια, αφού το όνομά του έχει ακουστεί και για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.