Χωρίς Αρσενόπουλο στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ

Φώτης Τακιανός

i

©Intime

Χωρίς Αρσενόπουλο στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ

Νίκος Καλαμπάκας 20:09 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:11 - 30.10.2023

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Πορτογαλία για τον αγώνα της Τετάρτης 1/11 κόντρα στη Μπενφίκα και ο Φώτης Τακιανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Αρσενόπουλο. Αγώνα δρόμου για Μαργαρίτη, Tσαϊρέλης και ΜακΝις.

Η διαχείριση της κούρασης και οι επιστροφές των τραυματιών είναι το στοιχείο που «καίει» τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανό, ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τη Μπενφίκα.

Η σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ mateco και ιδιαίτερα για αυτούς που καταπονήθηκαν περισσότερο, λόγω της μεγάλης χρονικά συμμετοχής τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παρά το γεγονός ότι έκανε δύο ράμματα για το σκίσιμο στο μέτωπο, αγωνίστηκε υπό αντίξοες συνθήκες στο Λαύριο και αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Τακιανού.

Μιχάλης Τσαϊρέλης και Τζαμουνί ΜακΝις ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα, με την ελπίδα ότι θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση και θα προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης στη Λισαβόνα.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου στο Λαύριο, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στην Πορτογαλία. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31/10) για τη Λισαβόνα, με απευθείας πτήση από την Αθήνα.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: