Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ

Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ

Sportal newsroom 18:24 - 13.10.2023

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με χρηματικά πρόστιμα τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Basket League

Πρόστιμα επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τους αγώνες της πρεμιέρας της Basket League. Τα υβριστικά συνθήματα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους διαιτητές και με βάση το φύλλο αγώνος επιβλήθηκαν οι ανάλογες ποινές.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο ύψους 500,00 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 7-10-2023».

Για την ΑΕΚ αναφέρει:

«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014), χρηματικό πρόστιμο ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 7-10-2023 και Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) της κατηγορίας σχετικά με τη μη λειτουργία του precision time για τον ως άνω αγώνα».