Μια αγωνιστική για βιαιοπραγία στον Λούκοβιτς, σύσταση στον Αντετοκούνμπο!

Μια αγωνιστική για βιαιοπραγία στον Λούκοβιτς, σύσταση στον Αντετοκούνμπο!

Sportal newsroom 17:21 - 13.10.2023

Ο Μάρκο Λούκοβιτς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για το επεισόδιο με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στον οποίο έγινε σύσταση

Με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο Μάρκο Λούκοβιτς του Αμαρουσίου για το επεισόδιο της πρεμιέρας της Basket League με τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, αλλά και με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, με την κατηγορία της απόπειρας βιαιοπραγίας!

Από την άλλη, στον διεθνή σέντερ των «πράσινων» επιβλήθηκε απλώς έγγραφη σύσταση.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αναφέρει:

«Επιβάλλεται στον MARKO LUKOVIC, καλαθοσφαιριστή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για απόπειρα βιαιοπραγίας εξαιτίας της οποίας αποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), που διεξήχθη στις 9-10-2023.

Η επίσκεψη του Ανδρέα Ζαγκλή στην Κύπρο εν όψει του Eurobasket 2025
EUROBASKET

16:11 - 13.10.2023

Η επίσκεψη του Ανδρέα Ζαγκλή στην Κύπρο εν όψει του Eurobasket 2025

O εκτελεστικός γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, επισκέφθηκε την Κύπρο, που θα συνδιοργανώσει το Eurobasket του 2025 και είχε διαδοχικές συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, αλλά και ανθρώπου του αθλητισμου.

Επιβάλλεται στον ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη χαρακτηριζόμενο ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896), που διεξήχθη στις 9-10-2023».