Χριστόπουλος: «Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε»

Χριστόπουλος

i

©Intime

Χριστόπουλος: «Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την ήττα του Απόλλωνα από τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Χριστόπουλος, σχολίασε την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν το ματς. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι με τον τρόπο που παλέψαμε το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παρόλες τις ελλείψεις που είχαμε. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε για την δύσκολη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε και του εύχομαι καλή επιτυχία. Ο Μπόουτραιτ σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά της ομάδας. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και γι' αυτό θα δουλέψουμε. Η ένταση στο τέλος είναι και αυτή ένα μέρος του παιχνιδιού». 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }