Το deal έκλεισε: Ο Τρινκέρι συμφώνησε με την Ζάλγκιρις για νέο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές!

Το deal έκλεισε: Ο Τρινκέρι συμφώνησε με την Ζάλγκιρις για νέο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές!

Γιάννης Πάλλας 16:47 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 29.05.2024

Ο Αντρέα Τρινκέρι έχει δώσει τα χέρια με την Ζάλγκιρις για το νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 900.000 ευρώ

Ο Αντρέα Τρινκιέρι και η Ζάλγκιρις συμφώνησαν για την υπογραφή νέου συμβολαίου και απομένει πλέον η επισημοποίηση της, κάτι που θα συμβεί άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal ο Ιταλός τεχνικός έχει δώσει τα χέρια του με την Λιθουανική ομάδα για την υπογραφή νέου συμβολαίου με ετήσιες αποδοχές ύψους 900.000 ευρώ!

Το deal ολοκληρώθηκε και αποτελεί το επιστέγασμα της άριστης συνεργασίας που είχαν οι δυο πλευρές από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της Ζάλγκιρις ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Η λιθουανική ομάδα άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο από την ημέρα που ανέλαβε ο Τρινκιέρι, κάτι που αποτυπώθηκε στο παρκέ με την εικόνα της Ζάλγκιρις η οποία μετά το κακό ξεκίνημα της έφτασε πολύ κοντά στη διεκδίκηση μιας θέσης στα Play-In της Euroleague, σε μια περίοδο που όλοι την είχαν ξεγράψει.

Ο Ιταλός προπονητής πέτυχε την άμεση βελτίωση της ομάδας παίρνοντας το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη που έμπαινε στο γήπεδο, γεγονός που αναγνωρίστηκε από τη διοίκηση και τον κόσμο.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών για το νέο συμβόλαιο είχαν ήδη ξεκινήσει και πλέον έφτασαν στην ολοκλήρωση τους με τη συμφωνία που θα μετατρέψει τον Αντρέα Τρινκιέρι σ’ έναν από τους καλύτερα αμοιβόμενους προπονητής της Euroleague.

Με την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ιταλό προπονητή οι Λιθουανοί θα κινηθούν άμεσα για την ενίσχυση τους, καθώς θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν κυρίως στην περιφέρεια, καθώς θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Κίναν Έβανς, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα.