Νέα ήττα μετά το ΣΕΦ για την Ζαλγκίρις

Νέα ήττα μετά το ΣΕΦ για την Ζαλγκίρις

Sportal newsroom 21:03 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 27.11.2023

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε ντεφορμάρισμα και το επιβεβαίωσε για ακόμα ένα παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα από την Νεπτούνας με 76-88.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, η Ζαλγκίρις επέστρεψε στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, για να αντιμετωπίσει την Νεπτούνας. Η ομάδα από την Κλαϊπέντα όμως κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της, να μπει από τα πρώτα λεπτά δυνατά και στο τέλος να φτάσει στη νίκη.

Η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 20 πόντους στο ημίχρονο του αγώνα της Zalgkirio Arena με την ομάδα του Κάζις Μακσβίτις να προσπαθεί για την ανατροπή, όμως αυτή δεν έγινε ποτέ, με την ομάδα από την Κλαϊπέντα να παίρνει τη νίκη και να βάζει στοπ στην πορεία των πρωταθλητών Λιθουανίας στη λίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 16-31, 32-52, 54-62, 76-88.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }