Ουόκαπ στο Sportal Euroleague Show: «Το final - 4 είναι πάντα στο μυαλό μας...»

Ουόκαπ στο Sportal Euroleague Show: «Το final - 4 είναι πάντα στο μυαλό μας...»

Sportal newsroom 23:53 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 25.11.2023

Στο μομέντουμ που αποκτά ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Τόμας Ουόκαπ μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στη Ζάλγκιρις.

Την έκτη του νίκη στη φετινή Euroleague πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 89-72 της Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ για τη δέκατη αγωνιστική.

Μετά το τέλος του ματς, ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο γκαρντ Ολυμπιακού σημείωσε στον δημοσιογράφο Αχιλλέα Μαυροδόντη ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα αποκτά μομέντουμ μέσα από τις νίκες.

«Η σκληράδα μας καθόρισε το ματς. Δεν επιτρέψαμε στη Ζάλγκιρις να σουτάρει», σημείωσε αρχικά ο Τόμας Ουόκαπ.

«Δεν είμαι σουτέρ αλλά δουλεύω ακατάπαυστα μαζί με τους προπονητές μου για να μου γίνει συνήθεια», είπε ο Τόμας Ουόκαπ για το καλό ποσοστό που είχε στο τρίποντο.

«Δεν σημαίνουν κάτι οι τρεις νίκες στη σειρά. Αποκτάμε μομέντουμ. Είναι αυτό που κρατάμε. Είναι σημαντικό που έχουμε επιστροφές. Η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς. Έξτρα κίνητρο κάθε φορά που παίζεις κόντρα σε παίκτες που γνωρίζεις», σημείωσε στη συνέχεια ο γκαρντ των Πειραιωτών.

«Ο Μάιος είναι μέσα στους στόχους μας. Το final - 4 παραμένει στο μυαλό μας», τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού. «Δεν είναι δική μας δουλειά, ποιον παίκτη θα αποκτήσει η ομάδα», κατέληξε ο Τόμας Ουόκαπ.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Παρασκευής