Ζούρος: «Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην Χάποελ Χολόν, έχουμε προσαρμοστεί κατάλληλα»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος: «Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην Χάποελ Χολόν, έχουμε προσαρμοστεί κατάλληλα»

Χρήστος Τσάλτας 16:14 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 04.03.2024

Ο Ηλίας Ζούρος έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα κόντρα στην Χάποελ Χολόν (05/03, 20:45), τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο αμυντικό κομμάτι.

Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία στρέφει το βλέμμα της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Χάποελ Χολόν, για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL. Η Ένωση θέλει να μείνει... ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και για το λόγο αυτό η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στον ορίζοντα.

Αυτό τόνισε και ο Ηλίας Ζούρος, που επισήμανε πως η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ υπογράμμισε πως οι παίκτες του έδειξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα οποία και θέλουν να κρατήσουν ενόψει συνέχειας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση και εξαιτίας της δυναμικής της Χάποελ, αλλά και επειδή δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. Προφανώς, η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Θεωρώ, ότι στον αγώνα με ΠΑΟΚ δείξαμε κάποια από τα στοιχεία, που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Η αυριανή αναμέτρηση έχει κάποιες ιδιομορφίες, σχετικά με τη σύνθετη άμυνα της αντιπάλου μας, ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».