Ζούρος μετά την ήττα από την Μούρθια: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος μετά την ήττα από την Μούρθια: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 22:28 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μούρθια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο Ηλίας Ζούρος στάθηκε στα κρίσιμα τρίποντα του Τοντόροβιτς στο τέλος και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Μούρθια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με 84-79 και πλέον πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Basketball Champions League.

Ο Ηλίας Ζούρος στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Μούρθια στάθηκε στα δύο κομβικά τρίποντα του Τοντόροβιτς και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου στη Cosmote TV:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παίξαμε 4 σερί παιχνίδια εκτός έδρας. Κάναμε μόλις 4 προπονήσεις και η μία ήταν και αποκατάσταση. Δεχθήκαμε δύο καθοριστικά τρίποντα από τον Τοντόροβιτς που έκριναν το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και να του πω ότι τον θέλουμε μαζί μας, όχι απέναντί μας. Τον έχουμε ανάγκη και είμαστε όλοι μαζί. Κάνουμε τα πάντα και προσπαθούμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Για τη συνέχεια στο BCL: «Πλέον δεν είναι μόνο από εμάς. Θέλουμε και συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα».