Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχάρη την αποστολή στο ΣΕΦ

Γιώργος Αγγελλόπουλος & Παναγιώτης Αγγελόπουλος

i

© Intime

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχάρη την αποστολή στο ΣΕΦ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:19 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 19.03.2023
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο εκ των ιδιοκτητών και προέδρων του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας του Πειραιά, υποδεχόμενος την αποστολή στο ΣΕΦ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση μετά το 12ο σερί θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους προέδρους της ομάδας να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. 

Έτσι, μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ, ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, υποδέχθηκε στο ΣΕΦ την «ερυθρόλευκη» αποστολή και συνεχάρη τα μέλη της για το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήραν στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου. 

Ένα απόλυτα δίκαιο πλεονέκτημα, για έναν ξεκάθαρα καλύτερο Ολυμπιακό

Ένα απόλυτα δίκαιο πλεονέκτημα, για έναν ξεκάθαρα καλύτερο Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πέρασε για σερί πέμπτη φορά από το ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να δείχνει και πάλι πως είναι η κορυφαία της Ελλάδας. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, καθώς πρόσφατα θυμόμαστε πως, μετά από το «διπλό» για την Euroleague, είχε γίνει ένα κουβάρι με τους φίλους του Ολυμπιακού και τραγουδούσε «Μέχρι τέλους».

Πλέον, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την συνέχεια που έχει μπόλικη Euroleague, καθώς σε ό,τι έχει να κάνει με την Basket League. η πρωτιά της κανονικής διάρκειας έχει τελειώσει.