Λούντζης: «Ξεκινάμε από την άμυνα, πάμε για το καλύτερο στο Final 4»

Μιχάλης Λούντζης

Λούντζης: «Ξεκινάμε από την άμυνα, πάμε για το καλύτερο στο Final 4»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:22 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.05.2023
Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ, επεσήμανε πως οι Πειραιώτες πάντα ξεκινούν από την άμυνα το παιχνίδι τους και εστίασε στο κλίμα που υπάρχει εντός των τειχών.

Ο διεθνής γκαρντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και σούταρε καλά στο πρώτο ημίχονο. Έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι και το κάναμε. Ανεβάσαμε την άμυνά μας, παίξαμε με αλλαγές, τους οδηγήσαμε πιο κοντά στο καλάθι.

Ο ΠΑΟΚ σούταρε καλά, αλλά είμαστε χαορούμενοι που γυρίσαμε το κουμπί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ έβαλε 7 πόντους και αυτό δείχνει πόσο σοβαροί μπήκαμε στο δεύτεορ ημίχρονο.

Από την άμυνα ξεκινάμε πάντα. Σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία. Θα υπάρχει περισσότερη εμπειρία απ' ότι πέρυσι. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο ποιος το θέλει περισσότερο. Με το κεφάλι κάτω ξεκινάμε από την άμυνα και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.

Δείχνει πόσο καλά δουλεύουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο. Η φιλοσοφία των προπονητών βγαίνει στο γήπεδο. Είναι ένας ακόμα στόχος που εκπληρώσαμε. Έχουν μείνει 2 παιχνίδια και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ θετικοί.

Μας έχει κερδίσει 2 φορές η Μονακό. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τερματίσαμε πρώτοι και παίξαμε με ομάδα που ήταν φτιαγμένη για το Final 4. Αν το φανταζόταν κανείς πόσο δύσκολα θα ήταν τα παιχνίδια θα καταλάβει κανείς πόσο σημαντική είναι η νίκη μας. Η Μονακό έχει ταλέντο. Εμείς ξεκινώντας από την άμυνα έχουμε δείξει πόσο πολύ το θέλουμε. Θα πάμε να κερδίσουμε και θα παλέψουμε γι αυτό που μας αξίζει».

Κλείνοντας ο Λούντζης έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών.

Tags: