Πόρτις: «Η μπουνιά που έριξα το 2017 στον Μίροτιτς ήταν μάθημα ζωής»

Μπόμπι Πόρτις

i

© John Fisher/Getty Images

Πόρτις: «Η μπουνιά που έριξα το 2017 στον Μίροτιτς ήταν μάθημα ζωής»

Ο Μπόμπι Πόρτις μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τη μπουνιά που είχε δώσει στον Νίκολα Μίροτιτς το 2017, όταν οι δύο τους αγωνιζόντουσαν στους Μπουλς.

Ως ένα «Μάθημα ζωής» χαρακτήρισε την μπουνιά που είχε ρίξει στον Νίκολα Μίροτιτς σε μια προπόνηση των Σικάγο Μπουλς το 2017 ο Μπόμπι Πόρτις!

Τη σεζόν 2017-18 ο Πόρτις σε έναν καυγά στην προπόνηση των Μπουλς είχε ρίξει μπουνία που είχε προκαλέσει κάταγμα της άνω γνάθου και διάσειση στον Νίκολα Μίροτιτς και ο νυν παίκτης των Μπακς, με αφορμή την παρουσία του στο The Three podcast με τον Τζέι Τζέι Ρέντιγκ και τον Τόμι Άλτερ σχολίασε για πρώτη φορά το συμβάν. 

«Δεν ήταν η πρώτη φορά. Όλοι το έκαναν αυτό στους Μπουλς. Αυτή ήταν η κουλτούρα. Όλοι έμπαιναν σε μια μικρή διαμάχη. Ήταν από εκείνες τις περιπτώσεις που βρισκόμασταν ο ένας ενάντια στον άλλο στο παρκέ. Σκόραρα εγώ, σκόραρε αυτός, και ξανά. Δεν μου άρεσε που έτρεξε προς το μέρος μου και με έσπρωξε.

Ήταν ένα μάθημα ζωής για μένα. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο μπασκετμπολίστα. Όταν επέστρεψα από την τιμωρία (σσ. είχε αποβληθεί για οκτώ ματς), έπρεπε να δείξω ποια είναι η πραγματική μου αξία και ότι μπορώ πραγματικά να παίξω. Εκείνη την περίοδο αμαύρωσα το όνομά μου, αμαύρωσα τη φήμη μου και την εικόνα μου. Αποδείχθηκε όμως ότι ήταν μια ευλογία», ανέφερε μεταξύ άλλων.