Η επιλεκτική μνήμη της προπαγάνδας στις στοιχηματικές αποδόσεις

Στιγμιότυπο από το Βόλος - ΠΑΟΚ

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Η επιλεκτική μνήμη της προπαγάνδας στις στοιχηματικές αποδόσεις

Διονύσης Βερβελές 09:15 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 19.03.2023

Που ζούσαν αυτοί πριν μια εβδομάδα; Και που είναι το περίεργο δηλαδή; Ο Διονύσης Βερβελές σχολιάζει τη «λάσπη» ενόψει του Βόλος - Ολυμπιακός και έχει απάντηση με τρανό παράδειγμα από το Βόλος - ΠΑΟΚ.

Έχει πάει σε άλλο επίπεδο η προπαγάνδα στη χώρα μας. Ειδικά από κάποιους συγκεκριμένους. «Φίλοι» καλοί, χρόνια… τώρα. Και «αντικειμενικοί» πάνω από όλα, για να μην ξεχνιόμαστε. Βέβαια, τη δουλίτσα τους, την κάνουν. Προσέξτε τώρα για να καταλάβετε. Βγαίνουν οι αποδόσεις για το ματς Βόλος - Ολυμπιακός. Κάνουν υπεραναλύσεις και μας εξηγούν ότι έχουν… συγκλονιστεί. Σαν να μην χρειάζεται λέει να γίνει ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό, γιατί ο Ολυμπιακός με τη λογική των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιρειών, έχει πάρει τη νίκη!

Χρονικά να το δείτε βέβαια, ο Αχιλλέας Μπέος όταν έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών και συγκεκριμένα του Διαμαντόπουλου, είχε πει πως θα κατεβάσει τη δεύτερη ομάδα. Αυτά, για όσους δεν γνωρίζουν, στις στοιχηματικές εταιρείες παίζουν ρόλο. Τι θα κάνει δηλαδή; Θα πάει να βάλει 1,65 τον Ολυμπιακό που μπορεί να παίξει με τα… δεύτερα του Βόλου; Για χαζούς τους περνάτε στις στοιχηματικές εταιρείες δηλαδή;

Αν βάλει κανείς κάτω τα δεδομένα, καταλαβαίνει πανεύκολα. Ο Μπέος τα… γύρισε ήδη και το «διπλό» το βλέπουμε και 1,20 αυτή τη στιγμή. Πηγαίνει η ομάδα που έχει πάρει 47 πρωταθλήματα. Πέρασε από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με το επιβλητικό 3-1 επί της ΑΕΚ που ήταν πρώτη ως τότε. Είναι σε καλό φεγγάρι ο Ολυμπιακός, σκοράρει παντού, βάζει πολλά, στο Βόλο δε στις αρχές του 2023 είχε νικήσει άνετα με 0-4. Και όπως τότε που είχε τον κόσμο του, θα τον έχει και την Κυριακή, στην προσπάθειά του να μπει με το δεξί στα πλέι οφ.

Το σκληρό μεροκάματο του Σιδηρόπουλου: Θα φύγει 01:00 από τη Νέα Φιλαδέλφεια και 13:00 πρέπει να είναι σε άλλο γήπεδο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:25 - 18.03.2023

Το σκληρό μεροκάματο του Σιδηρόπουλου: Θα φύγει 01:00 από τη Νέα Φιλαδέλφεια και 13:00 πρέπει να είναι σε άλλο γήπεδο!

Τα παρατράγουδα της ΚΕΔ και του Μπένετ επιβεβαιώνονται από το γεγονός πως μέσα σε 12 ώρες ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι τέταρτος διαιτητής στην OPAP Arena για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και πρώτος στο Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης...

Επειδή, όμως, αυτή η προπαγάνδα δεν πρέπει να μένει έτσι, καλό είναι τουλάχιστον ο κόσμος του Ολυμπιακού να μαθαίνει πως παίζεται το παιχνίδι. Αυτοί, οι «φίλοι» μου και πάνω από όλα «αντικειμενικοί» βλέπουν όπως τους συμφέρει. Μέχρι και blog έγραψε γνωστός αρθρογράφος για να… ξεπλύνει τον Μπένετ για τους ορισμούς. Γελάει όλη η πλάση, απλά δεδομένα είναι αν δει κανείς τι έχουν κάνει οι διαιτητές που έχει φέρει αυτός ο τύπος που κοντεύει να τρελάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ είδε καλή τη διαιτησία του Μαριάνι στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, τι να ψάχνω κι εγώ τώρα.

Πάμε, όμως, εκεί που πρέπει. Πριν μία εβδομάδα, διεξαγόταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου πήγε με αρκετές αλλαγές στο Πανθεσσαλικό, για να αντιμετωπίσει το Βόλο. Προσέξτε τώρα να δείτε, γιατί αυτοί οι τύποι νομίζουν ότι είμαστε… χαζοί μάλλον. Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά. Ξέρετε πόσο προσφερόταν η νίκη του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό; Στο 1,26 ήταν η νίκη και πλήρωσε φυσικά, με το «φτωχό» 0-1 που ήταν το τελικό σκορ. Τι πήγαινε να πει δηλαδή αυτό; Δεν είχε κίνητρο η ομάδα του ΠΑΟΚ να μη χάσει άλλο έδαφος, πριν αρχίσουν τα πλέι οφ;

Είδατε κανένα αφιέρωμα από τους γνωστούς προπαγανδιστές μήπως για το «διπλό» του ΠΑΟΚ που έχει πέσει τόσο χαμηλά; Ή μήπως έχει διαφορά μεγάλη το 1,20 με το 1,26 παλικάρια μου «όμορφα»;

Ο Μπένετ είναι ακατάλληλος, κάθεται... αραχτός στην Αγγλία και βάζει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα

Ο Μπένετ είναι ακατάλληλος, κάθεται... αραχτός στην Αγγλία και βάζει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την αδιανόητη στάση του Μπένετ, ο οποίος δε νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, δε νιώθει από Ελλάδα και είναι εντελώς ακατάλληλος για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Γελάει ο κόσμος χρόνια τώρα, το έχουμε εμπεδώσει. Η προπαγάνδα, όμως, δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Για να μην τρελαίνεται ο κόσμος. Γιατί κάποιοι «μασάνε» από το γράψε, γράψε, κάτι θα μείνει στο τέλος. Το ίδιο το ποδόσφαιρο, οι στοιχηματικές εταιρείες σας εκθέτουν. Μέχρι το επόμενο παράδειγμα. Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός, θα το δείτε κι αυτό σύντομα.

Υ.Γ.: Φοβερή αυτή η έμπνευση του Μπένετ με το σκληρό μεροκάματο του Τάσου Σιδηρόπουλου. Τρικυμία έχουν στην ΚΕΔ, αλλά που να το παραδεχθούν.

Υ.Γ.2: Στον Τάκη Μπαλτάκο τα… δύσκολα για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, ποιος τα έβαλε; Και γιατί;

Υ.Γ.3: Πάλι δεν έχασε μεροκάματο ο Μανούχος, ο διαιτητής της… μεζούρας στο Περιστέρι. VARίστας στο Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να εισπράξει πολλά… μπράβο για εκείνο το βράδυ. Γιατί δεν… τελείωσε τελικά!