Κάνει πίσω ο Μπέος κατόπιν επιθυμίας των παικτών: Με κανονική 11άδα ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Κάνει πίσω ο Μπέος κατόπιν επιθυμίας των παικτών: Με κανονική 11άδα ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:52 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 18.03.2023
Ο Βόλος με ανακοίνωση του μετά τη συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, έκανε γνωστό ότι τελικά η ομάδα θα κατέβει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί η ΠΑΕ Βόλος να είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν άλλαζε ο ορισμός του Διαμαντόπουλου, τότε υπήρχε περίπτωση η ομάδα να κατέβει με τη δεύτερη ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως μετά τη συνάντηση του του Αχιλλέα Μπέου με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο τα δεδομένα άλλαξαν.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι θα κατέβουν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, αλλά τόνισαν πως αυτό δεν σημαίνει ότι υπαναχωρούν στην απαίτηση να αντιμετωπίζονται με ισοτιμία.

Η ανακοίνωση:

Απασφάλισε ο Μπέος: «Oι Έλληνες διαιτητές είχαν γραμμή υπέρ των μεγάλων, σαν να έλεγαν... το ποδόσφαιρο να πάει να γ@@@θεί»
SUPER LEAGUE

15:39 - 17.03.2023

Απασφάλισε ο Μπέος: «Oι Έλληνες διαιτητές είχαν γραμμή υπέρ των μεγάλων, σαν να έλεγαν... το ποδόσφαιρο να πάει να γ@@@θεί»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε γνωστό αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης κι έδωσε συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

«Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της».