Συγκλονίζει η μητέρα του 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ: «Να τιμωρηθεί όποιος έκανε κακό στο παιδί μου» (vids)

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Συγκλονίζει η μητέρα του 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ: «Να τιμωρηθεί όποιος έκανε κακό στο παιδί μου» (vids)

Sportal newsroom 08:37 - 26.05.2023

Συγγενείς, φίλοι και οπαδοί αποχαιρέτησαν τον 48χρονο οπαδό, που πέθανε από χτυπήματα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το Σάββατο της 13ης Μαΐου είχε πάει μαζί με την κοπέλα του έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους. Ωστόσο, κάποια στιγμή ο 48χρονος σωριάστηκε στο έδαφος. Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Εκεί νοσηλεύτηκε (σύμφωνα με πληροφορίες με συμπτώματα εγκεφαλικού) μέχρι τις 18 Μαΐου 2023, ημέρα κατά την οποία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Μετά το θάνατό του η μητέρα του κατέθεσε στις Αρχές, ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους. Επειτα από αυτή την κατάθεση η υπόθεση παίρνει νέα διάσταση, με την Αστυνομία να διερευνά πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με το πόρισμά του ιατροδικατή, το αιμάτωμα που είχε υποστεί και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις η έρευνα για τα αίτια θανάτου που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και η υπόθεση δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας που είχε αρχικά την προανάκριση ως αιφνίδιο θάνατο.

«Θέλω να τιμωρηθεί οποίος έχει κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησαν. Το έμαθα αργότερα από την κοπέλα του και τους φίλους του, που ήρθαν να τον δουν στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα του 48χρονου στις αρχές, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε κλίμα έντασης, ανάμεσα σε συγγενείς της οικογένειας και σε οργανωμένους οπαδούς, έγινε η κηδεία του 48χρονου οπαδού. Χρειάστηκε μάλιστα να παρέμβουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να ηρεμήσουν την κατάσταση στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.

Οι κάμερες του γηπέδου έδειξαν πώς χτυπήθηκε

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Star, το ζευγάρι για άγνωστο λόγο τσακώθηκε με έντονο τρόπο. Μάλιστα μπήκε στη μέση και τους χώρισε φιλικό τους ζευγάρι. Η κοπέλα έφυγε από την παρέα. Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε μπροστά του ένας άντρας τον χτύπησε… και έφυγε. Μάλιστα, υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν ότι ο 48χρονος δέχθηκε μια δυνατή γροθιά στο μέτωπο και έπεσε κάτω αναίσθητος.

Τι υποστήριξε η σύντροφος του 48χρονου

«Εγώ αμέσως μετά τον διαπληκτισμό σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είδα κάτι. Λίγο αργότερα κάποιος μου είπε “χτύπησαν τον δικό σου και έπεσε κάτω “. Αμέσως έτρεξα δίπλα του και τον είδα στο έδαφος. Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάλεσα το 166 και πήγαμε στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε η σύντροφος του 48χρονου άτυχου οπαδού στις αρχές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στον τραγικό θάνατο του άτυχου άνδρα. «Τρέχουν» παράλληλα δυο αστυνομικές έρευνες. Η μια αφορά στον εντοπισμό του ατόμου που τον χτύπησε και η άλλη αφορά στην αναζήτηση τυχόν ευθυνών των γιατρών που τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο, καθώς πέθανε σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα.