Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ, δεν πάω πουθενά!»

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

©Intime

Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ, δεν πάω πουθενά!»

Sportal newsroom 08:22 - 26.05.2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να πουλάει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της ιστορίας της και τρίτου νταμπλ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα αποδυτήρια για να ευχαριστήσει τους παίκτες για όλα. Το αφεντικό της Ένωσης προκάλεσε έναν χαμό στα αποδυτήρια, λέγοντάς τους εκστασιασμένος: «εσείς δεν είστε ομάδα, είστε τρομοκράτες». Ενώ τους ευχαρίστησε για όλα όντας πανευτυχής.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια περί αποχώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» θέλησε να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες, καθώς με δήλωσή του στην εφημερίδα «Live Sport» ξεκαθάρισε ότι απολαμβάνει την ομάδα που έχει φτιάξει και τις επιτυχίες των παικτών του Ματίας Αλμέιδα. Και μετά το φετινό νταμπλ, όνειρο και στόχος του είναι να δει την ΑΕΚ να κάνει πορεία στην Ευρώπη, με τον ίδιο να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την ενισχύσει.

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης. Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.