Μπαλτάκος: «Δεν θα ξαναγίνει τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο!» (vid)

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

Μπαλτάκος: «Δεν θα ξαναγίνει τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο!» (vid)

Sportal newsroom 23:34 - 25.05.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ξεκαθάρισε πως δεν θα ξαναγίνει τελικός Κυπέλλου δίχως την παρουσία κόσμου, ενώ τόνισε ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο διπλού τελικού.

Το που και το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έγινε... σήριαλ τη φετινή σεζόν, όμως τέλος καλό, όλα καλά. Η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 στο Πανθεσσαλικό, σήκωσε την κούπα και κατέκτησε το νταμπλ.

Έτσι, έπεσε και αυλαία της εγχώριας σεζόν για το 2022/23, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ σχετικά με τα πλάνα του για τη διοργάνωση εν όψει της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της διαιτησίας.

«Είχαμε προβλέψει ότι εάν είναι στον τελικό μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη τότε θα γίνονταν στο Πανθεσσαλικό, που είναι στη μέση της απόστασης. Το ότι δεν δέχονταν οπαδούς των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό εμένα με ξενίζει. Εγινε ένας αγώνας χωρίς φιλάθλους, κάτι που δεν θα επαναληφθεί», ανέφερε αρχικά.

Συγκλονίζει ο μικρός Γιαννάκης: «Πήρα φανέλα και της ΑΕΚ για τον αδερφό μου, πετούσε απ' τη χαρά του»

Συγκλονίζει ο μικρός Γιαννάκης: «Πήρα φανέλα και της ΑΕΚ για τον αδερφό μου, πετούσε απ' τη χαρά του»

Ο μικρός Γιαννάκης έκλεψε την παράσταση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, παίρνοντας μέρος στους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ και μίλησε γι' αυτή την εμπειρία ζωής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τη νέα σεζόν: «Δεν θα πούμε κάποια συγκεκριμένη πόλη που θα γίνει, αλλά θα δούμε ανάλογα με τις ομάδες (σ.σ. που θα συμμετάσχουν στον τελικό) και θα βγάλει απόφαση η Εκτελεστική. Θα είναι όλα στο τραπέζι. Δεν θα βάλουμε μόνο το Πανθεσσαλικό. Ή διπλός τελικός ή θα πάμε στο εξωτερικό (σ.σ. εάν εισπράξουν αρνήσεις)».

Τέλος, ο Μπαλτάκος για τους διαιτητές είπε: «Εάν συνεχίσει η UEFA (σ.σ. να μη στέλνει ξένους διαιτητές Elite ή Α' Κατηγορίας) που κατά την άποψή μου θα συνεχίσει, τότε δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να παίζουμε με πολύ λιγότερους ξένους και πολύ περισσότερους Ελληνες. Η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική για να πάμε το 2024 με τέτοιον τρόπο ώστε να αναλάβουν σχεδόν αποκλειστικά οι Ελληνες. Θα έχουμε και τότε ξένους διαιτητές. αλλά με σύστημα ανταλλαγών. Δηλαδή εάν θέλουμε εμείς έναν διαιτητή από την Ολλανδία να στέλνουμε και εμείς έναν διαιτητή».