Αγριο ξύλο στις φυλακές Βόλου εξαιτίας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα
i

©Intime

Αγριο ξύλο στις φυλακές Βόλου εξαιτίας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα

Sportal newsroom 11:35 - 05.01.2024

Χάος επικράτησε στις φυλακές Βόλου, με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ έγκλειστων στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» συναγερμός σήμανε την Πέμπτη (04/01) στις φυλακές Βόλου, όταν απειλήθηκε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ κρατουμένων, με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ έγκλειστων στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οπως αναφέρεται, μία παρέα Ρομά ήρθε στα χέρια και έπεσε άγριο ξύλο με Πακιστανούς, έγκλειστους στις φυλακές Βόλου. Μολονότι οι φύλακες μπήκαν στη μέση για τους χωρίσουν, οι γροθιές και οι κλωτσιές συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άτομα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου με θλαστικά κυρίως τραύματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού στις φυλακές ανηλίκων στον Βόλο, με τις αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένες. Σταδιακά στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου μέχρι το μεσημέρι μεταφέρθηκαν 10 κρατούμενοι που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς οι περισσότεροι έφεραν επιπόλαια θλαστικά τραύματα. Τούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταδιακά αποχώρησαν από το Νοσοκομείο.

Tags: