Υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την οπαδική βία: «Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε» (vid)

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

i

© PrtScr

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την οπαδική βία: «Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε» (vid)

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την οπαδική βία.

Η απόφαση του πρωθυπουργού να εμπιστευτεί για 5η φορά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στα έμπειρα χέρια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βρίσκει τον νέο υπουργό μπροστά σε μια σειρά προκλήσεων που πρέπει να διαχειριστεί άμεσα και μια αλυσίδα εξελίξεων, που ο ίδιος θα πρέπει να δημιουργήσει. 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποίησε έμμεσες αναφορές στους νεκρούς αστυνομικούς, αλλά και στον Μιχάλη Κατσούρη.

«Τραβάμε γραμμή, είχαμε νεκρούς πολίτες, παιδιά, νέα παιδιά και αστυνομικούς νεκρούς, νέα παιδιά. Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε. Υπάρχουμε ως αστυνομία για να προστατεύουμε τους πολίτες, να δημιουργούμε, να υφαίνουμε και να επεκτείνουμε το δίχτυ της ασφάλειας. Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι εμείς είμαστε πίσω. 

Οι μεταρρυθμίσεις που σχεδιάστηκαν πριν από 3 χρόνια, θα επικαιροποιηθούν και θα αναβαθμιστούν και όπως με ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου είναι έτοιμες για να υλοποιηθούν. Τραβάμε γραμμή, είχαμε νεκρούς πολίτες, παιδιά, νέα παιδιά και αστυνομικούς νεκρούς, νέα παιδιά. Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε. Η αστυνομία, όμως, δεν εκδικείται. 

Τιμά την μνήμη των παιδιών της, τιμά την μνήμη των πολιτών με το να δουλεύει και να προχωρά μπροστά. Τραβάμε γραμμή και πρώτος απ' όλους εγώ. Πικρίες, αδικίες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε, έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να τρέξουμε γιατί ο αστυνομικός έχει στολή και αποστολή».