Ο Ελ Καντουρί είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Ελ Καντουρί

i

© Intime

Ο Ελ Καντουρί είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:30 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 04.01.2024

Επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από την Τούμπα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί οδεύει προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επτά και πλέον μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις με σκοπό να βρίσκεται στο κατάλληλο στάδιο ετοιμότητας, ενώ δεν είναι λίγες οι επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι λατρεύουν την Ελλάδα, γι΄ αυτό και το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες περί επιστροφής στα γήπεδα της Stoiximan Super League.

Κάτι τέτοιο ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα ισχύσει, με τον Μαροκινό να οδεύει προς Ρουμανία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ιταλικό «tuttomercatoweb», ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται μία... ανάσα από τη συμφωνία του με την Κλουζ. Επιπλέον, τονίζουν πως: «Ο αθλητικός διευθυντής Ράζβαν Ζάμφιρ και ο Αντρέα Μαρντρλίνι, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία μέσα στις επόμενες ώρες με σκοπό να επισημοποιηθεί η συμφωνία».

Η λαμπρή θητεία στον ΠΑΟΚ και η ευπάθεια στους τραυματισμούς

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ένας από τους λόγους που ο Μαροκινός άφησε το στίγμα του στην Τούμπα ωστόσο, ήταν η ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και σε χρονικά σημεία που ο σύλλογος είχε ανάγκη την παρουσία του, με αποτέλεσμα να υπάρξει η ανάλογη γκρίνια από τον κόσμο.