Ταρακούνησε τους παίκτες ο Καρυπίδης πριν τις μάχες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - «Ανεπίτρεπτο, φερθείτε σαν επαγγελματίες

Ταρακούνησε τους παίκτες ο Καρυπίδης πριν τις μάχες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - «Ανεπίτρεπτο, φερθείτε σαν επαγγελματίες

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τους αρχηγούς και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Άρης έχασε πάλι τη νίκη σε ένα ματς που προηγήθηκε και το είχε υπό έλεγχο.

Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» το πρωί πριν ξεκινήσει η προπόνηση επικοινώνησε μέσω Skype από την Αθήνα με τους αρχηγούς της ομάδας. Συγκεκριμένα, είχε επικοινωνία με τους Φαμπιάνο, Κουέστα, Μπράμπετς, Νταρίντα.

Ο Καρυπίδης βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να πάρει αγώνες που έχει στα χέρια της κι επιχείρησε να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές μέσω των τεσσάρων αρχηγών. Ο Άρης προηγήθηκε με τη Λαμία και δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα, προηγήθηκε 2-0 στην Τρίπολη στο πρώτο τέταρτο κόντρα στον Αστέρα κι όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά δεν πήρε ούτε τον βαθμό.

Επιπλέον, με αυτά τα αποτελέσματα, η ομάδα απομακρύνθηκε πολύ από τις ευρωπαϊκές θέσεις (τέσσερα είναι τα εισιτήρια) και μόνο μέσω του Κυπέλλου έχει πλέον ελπίδες. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με ανάλογα αποτελέσματα, κινδυνεύει ακόμα και η συμμετοχή στα playoffs της Stoiximan Superleague.

«Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε με Λαμία και Τρίπολη. Χάσατε δικά σας ματς, δική σας είναι η ευθύνη», είπε αρχικά ο Καρυπίδης κι έστειλε το μήνυμα:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Χάσατε δύο ματς μέσα από τα χέρια σας. Δική σας και η ευθύνη να το γυρίσετε από εδώ και πέρα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και φερθείτε σαν επαγγελματίες».

Ο Άρης έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι μία ευκαιρία για να πάρει μία σπουδαία νίκη, με την οποία θα ανέβει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση όλων στα αποδυτήρια.

Κι αυτό διότι ακολουθεί η αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ένα σημαντικό ματς για τον πιο ρεαλιστικό στόχο των Θεσσαλονικέων στην παρουσία φάση.