Τέλος κι επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ ο Φετφατζίδης, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Άρη

Γιάννης Φετφατζίδης

i

©Intime

Τέλος κι επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ ο Φετφατζίδης, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Άρη

Sportal newsroom 15:32 - 03.01.2024

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του 33χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού στον Άρη.

Κι επίσημα ελεύθερος έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης από τον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα της Λευκωσίας να του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο 33χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους και μετά την ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας έγινε το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του, με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή», αναφέρει η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του βραχύσωμου Έλληνα εξτρέμ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο του πέρασμα ήταν για ενάμιση χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2019 που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ως τον Αύγουστο του 2020 που πήρε μεταγραφή για την Αλ Κορ στη Σαουδική Αραβία έναντι 1,1 εκατ. ευρώ. Πέρασμα ιδιαίτερα πετυχημένο, ειδικά τη σεζόν 2019-20 που έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Άρη. Συνολικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 56 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με επτά γκολ και τον εκπληκτικό αριθμό των 13 ασιστ.