Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος και σπάει όλα τα κοντέρ

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος και σπάει όλα τα κοντέρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:42 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 04.01.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του σε Ελλάδα κι Ευρώπη, αυτήν τη φορά έστησε «πάρτι» με καλεσμένο τον ΟΦΗ και ταυτόχρονα κατέγραψε ιστορικές επιδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το... βιολί του και το 2024!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε εύκολα του ΟΦΗ με 4-0 στην άδεια Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δικέφαλος διανύει εξαιρετική περίοδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να παίρνει το 100% απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές. Στην ευρεία νίκη κόντρα στους Κρητικούς, οι Θεσσαλονικείς κατέγραψαν ιστορικές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις επτά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και πλησιάζει το καλύτερο σερί του από την περίοδο Νοέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019, όταν είχε κάνει εννέα διαδοχικές νίκες. Επιπλέον, για τρίτο συνεχόμενο ματς σκόραρε τουλάχιστον τέσσερα γκολ για πρώτη φορά από το 2000 (τότε 4 σε Απόλλωνα, 5 σε Καβάλα, 5 σε Τρίκαλα). 

Οι «ασπρόμαυροι», μάλιστα έχουν τρία τουλάχιστον γκολ σε πέντε σερί ματς για πρώτη φορά από το 1998 (τότε 3 σε Πανηλειακό, 6 σε Πανιώνιο, 4 σε Απόλλωνα, 4 σε Παναχαϊκή, 3 σε Βέροια).

Έγραψε ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ντεσπόντοφ - Το τρομερό ρεκόρ του Βούλγαρου άσου

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σημείωσε ένα μοναδικό ρεκόρ στην ελληνική Stoiximan Superleague. Ο Βούλγαρος εξτρέμ του ΠΑΟΚ έδωσε τρεις ασίστ στο ματς με τον ΟΦΗ κι άλλες τόσες έδωσε και στη νίκη με 6-0 κόντρα στην Κηφισιά.

Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που έδωσε από τρεις ασίστ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια!