Αγγλικά ΜΜΕ: «Η Μπράιτον ετοιμάζει πρόταση για τον Κωνσταντέλια»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Αγγλικά ΜΜΕ: «Η Μπράιτον ετοιμάζει πρόταση για τον Κωνσταντέλια»

Στο νησί αναφέρονται σε έντονο ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια από την Μπράιτον.

Ο Γενάρης έχει έρθει και μαζί του έφερε και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, οι περισσότερες ομάδες τσεκάρουν τις λίστες τους, προκειμένου να ενισχυθούν για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής σεζόν. Ένα από τα πιο hot ονόματα της Ευρώπης ομολογουμένως είναι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Τις προηγούμενες ημέρες τα αγγλικά ΜΜΕ επιφάνεια το ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον 20χρονο, τονίζοντας πως ο σύλλογος παρακολουθεί την πορεία του ποδοσφαιριστή και θα μπορούσε στο μέλλον να ενδιαφερθεί ξανά για την περίπτωσή του.

«Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντελιάς, έχει επίσης υποβληθεί σε μεγάλο σκάουτινγκ και θεωρείται ως ένας παίκτης που θα μπορούσε να απασχολήσει κάποια στιγμή».

Πλέον, σύμφωνα με το “footballinsider247”, η Μπράιτον ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να αποκτήσει τον Ντέλια.

Χρηματικά ποσά πάντως δεν αναφέρονται στο ρεπορτάζ για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που έτσι κι αλλιώς ο Δικέφαλος έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που λήγει το 2027.