O εκρηκτικός χορός που χάρισε στον άντρα της μαζί με φίλες, η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, Άννα (vid)

Άννα Πρέλεβιτς Χορός

i

Άννα Πρέλεβιτς Χορός / Printscreen

O εκρηκτικός χορός που χάρισε στον άντρα της μαζί με φίλες, η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, Άννα (vid)

Sportal newsroom 18:31 - 03.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 03.06.2023

Έναν εντυπωσιακό χορό χάρισε τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό, η Άννα Πρέλεβιτς.

Μία ξεχωριστή έκπληξη έκανε στον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό, η Άννα Πρέλεβιτς. Η κόρη του Μπάνε, θρυλικού μπασκετμπολίστα με τεράστια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στις 27 Μαΐου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Λίγες ημέρες αργότερα, η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε μέσω instagram μερικές ιδιαίτερες στιγμές από το μυστήριο αλλά και το γλέντι που ακολούθησε.

Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια, φαίνεται ο χορός - έκπληξη που ετοίμασε τη νύφη για τον γαμπρό. Μαζί της, ήταν οι καλές της φίλες αλλά και η αδερφή της. «Τον τρελάναμε τον Νικήτα», ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς στην περιγραφή του βίντεο.

«Ο χορός έκπληξη που κάναμε στον άντρα μου με τις φίλες μου την ημέρα του γάμου μας! Κορίτσια δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω! Έχω δει το βίντεο πόσες φορές και σας χαζεύω! Δεν ξέρετε πόσο εκτιμώ που βρίσκατε χρόνο για τις πρόβες παρόλο που έχουμε όλες πολύ φορτωμένα προγράμματα .. σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που κάνατε την special μέρα μας ακόμα πιο special! Τον τρελάναμε τον Νικήτα», έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Πρέλεβιτς.

Η Άννα Πρέλεβιτς είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον πατέρα της, Μπάνε. Ο πρώην μπασκετμπολίστας τιμήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποσύρει τη φανέλα τον αριθμό 7.

«Ο μπαμπάς μας είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου... Είμαστε οι μεγαλύτερες φαν του! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που βιώσαμε τη σημερινή μαγική στιγμή. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα γυρίσω σπίτι και θα δω ξανά όλα τα βίντεο! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ που τον τίμησε. Συγκινηθήκαμε πολύ σήμερα... Το αίμα του μπαμπά μου είναι ασπρόμαυρο! Είναι ΠΑΟΚ στη ψυχή, έχει περάσει από όλες τις θέσεις σε αυτή την ομάδα. Για εμάς, είναι ο μπαμπάς μας. Όλος ο κόσμος τον εκτιμά και τον αγαπάει», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ η Άννα Πρέλεβιτς.