Ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών!

Αχιλλέας Μπέος

i

©Intime

Ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών!

Sportal newsroom 18:33 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 01.04.2024

Σε εννέα μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση των κ.κ. Μάρκου Βαξεβανόπουλου και Στέλιου Λημνιού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ένοχος κρίθηκε ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση των κ.κ. Μάρκου Βαξεβανόπουλου και Στέλιου Λημνιού.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή. Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος θα πρέπει να καταβάλει και τα έξοδα της δίκης. Η υπόθεση αφορούσε σε λεγόμενα του διοικητικού ηγέτη του ΝΠΣ Βόλου σε τηλεοπτική εκπομπή τον Νοέμβριο του 2018 ότι τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κ.κ. Βαξεβανόπουλος και Λημνιός χρηματίζονται από την ΑΓΕΤ.

Η απόφαση εκδόθηκε μόλις πριν λίγο, ενώ η δίκη είχε ξεκινήσει από τις 9 το πρωί. Σημειώνεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος ήταν κατηγορούμενος και για το αδίκημα της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση, το οποίο παραγράφηκε όμως από τον νόμο.

Μπέος: «Θα βάλω εγώ τις κάμερες και το τουρνικέ, ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να είναι γιορτή»

Μπέος: «Θα βάλω εγώ τις κάμερες και το τουρνικέ, ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να είναι γιορτή»

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, τονίζοντας πως θα κάνει ότι μπορεί για να γίνει το παιχνίδι με κόσμο.

Τους μηνυτές εκπροσώπησαν στη δίκη, οι δικηγόροι Βόλου, Νίκος Παπαπέτρος και Νίκος Μόσχος.