Κλινικά νεκρός ο 54χρονος φύλακας που δέχθηκε επίθεση σε εργοτάξιο, γνωστός οπαδός της ΑΕΚ

Ο οπαδός της ΑΕΚ, Βάλκης

i

©Intime

Κλινικά νεκρός ο 54χρονος φύλακας που δέχθηκε επίθεση σε εργοτάξιο, γνωστός οπαδός της ΑΕΚ

Sportal newsroom 13:04 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 17.07.2023

Δυσάρεστα είναι τα νέα που αφορούν την κατάσταση της υγείας γνωστού οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση και έπεσε θύμα ληστείας σε εργοτάξιο στα Άνω Λιόσια.

Συμμορίες που λυμαίνονται των ΧΥΤΑ Φυλής επιτέθηκαν ξημερώματα του Σαββάτου (15/07) σε 54χρονο σεκιούριτι ο οποιος ήταν υπεύθυνος σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου – στην περιοχή κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο.

Συγκεκριμένα οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο. Άφησαν αιμόφυρτο τον άνδρα και έκλεψαν καλώδια και το κινητό του, ενώ στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας και εξαφανίστηκαν. Το τζιπ εντοπίστηκε καμένο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκιούριτι

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

Ο γιος του 54χρονου, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, αναφέρει, πως ο πατέρας του είναι κλινικά νεκρός. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η εγκατάσταση δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και δεν υπήρχε πρόνοια άμεσης ειδοποίησης τρίτου προσώπου από τον φύλακα σε περίπτωση ανάγκης.

Ποιος είναι ο 54χρονος - Είχε κάνει απεργία πείνας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο 54χρονος είναι γνωστός φίλος της ΑΕΚ και τον Ιανουάριο του 2015 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς είχε αρχίσει απεργία πείνας προκειμένου να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, είχε στήσει σκηνή στο χωράφι που βρίσκεται πλέον το νέο γήπεδο της Ένωσης, και χωρίς τροφή προσπάθησε με τον τρόπο του να πιέσει τις διαδικασίες, έτσι ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η κατασκευή του γηπέδου.

Επειτα από πολλές εκκλήσεις από την οικογένεια του και από απλούς φιλάθλους της ΑΕΚ, που τον επισκέπτονταν στο σημείο, σταμάτησε την απεργία πείνας την 7η μέρα με τον ίδιο να ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν και ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Tags: