Βίντεο ντοκουμέντο από οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: «Σε ποιον κάνεις μαγκιές;»

Βίντεο ντοκουμέντο από οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: «Σε ποιον κάνεις μαγκιές;»

Sportal newsroom 13:05 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 19.04.2023

Στην Θεσσαλονίκη εκτυλίχθηκε ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας, καθώς πέντε άτομα συνεπλάκησαν σε εμπορικό κέντρο, μπροστά στα έντρομα μάτια πολιτών.

Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα σημειώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο μεταξύ οπαδών σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα, οπαδοί ομάδας της συμπρωτεύουσας, πήγαν σε καφετέρια στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», όπου συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας της πόλης. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα άτομα να έρθουν σε διαπληκτισμό με νεαρό άνδρα, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός στις αστυνομικές Αρχές. Οπως αναφέρει το thestival.gr ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι για να απωθήσει τα άτομα, τα οποία πήραν καρέκλες από το κατάστημα και τις πέταξαν προς το μέρος του.

Τελικά, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν πεζή περιπολία επενέβησαν προκειμένου να λήξει το επεισόδιο. Ωστόσο, ένας εκ των αστυνομικών, γλίστρησε στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τα άτομα και τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο άνδρας που είχε το μαχαίρι συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση του νόμου περί όπλου. Αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του ατόμου.

«Χτύπησαν αστυνομικό με την καρέκλα και δεν δίστασαν ακόμη να βγάλουν μαχαίρι μπροστά σε κόσμο. Ήταν σοκαριστικό. Βγήκε μαχαίρι. Δεν καταλάβαμε τον λόγο που άρχισαν να καβγαδίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Ήρθε η αστυνομία και παρόλα αυτά η ένταση συνεχίστηκε. Δε δίστασαν να χτυπήσουν με την καρέκλα έναν από τους αστυνομικούς που έπεσε κάτω, ενώ και οι εργαζόμενοι από το εμπορικό κέντρο προσπαθούσαν να τους διώξουν», σημείωσε.