Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή με κράνη! (vid)

Η στιγμή της επίθεσης

i

© Glomex

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή με κράνη! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:55 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 03.04.2023

Οι φίλοι του Ηρακλή δέχτηκαν άγρια επίθεση από μία ομάδα 15 ατόμων κι όπως διαπιστώνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί, οι στιγμές σοκάρουν.

Το βράδυ του Σαββάτου (1/4), μία παρέα οπαδών του Ηρακλή δέχτηκε άγρια επίθεση σε ένα ουζερί στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, από μία ομάδα 15 ατόμων που βρισκόταν σε μηχανάκια κι έκαναν την επίθεση με ρόπαλα. Τα οπαδικά επεισόδια κυρίως στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν τελειωμό κι όπως φαίνεται η δολοφονία του Άλκη πριν ένα χρόνο δεν έγινε μάθημα.

 Όπως διαπιστώνεται και στο σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και επέβαιναν σε μηχανάκια, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες επρόκειτο για καταδρομική επίθεση, η οποία είχε διάρκεια περίπου ενός λεπτού.

Φορώντας κράνη και κουκούλες, άρχισαν να τους χτυπούν με ρόπαλα που είχαν μαζί τους, ενώ οι δράστες στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από το Ουζερί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης έχουν ξεκινήσει έρευνα, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ένας 20χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ, την ίδια ώρα που ακόμα ένας ελαφριά τραυματίας στο χέρι βρισκόταν στο ασθενοφόρο.