Παράσταση προς υποστήριξη από τους γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη: «Δικαίωση θα υπήρχε αν ερχόταν το παιδί μου πίσω»

Ο Γιώργος Λυγγερίδης

i

© Intime

Παράσταση προς υποστήριξη από τους γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη: «Δικαίωση θα υπήρχε αν ερχόταν το παιδί μου πίσω»

Sportal newsroom 14:55 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 29.05.2024

Η οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη έχει σκοπό να ζητήσει να συνενωθεί η δικογραφία για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, η οποία βρίσκεται στα χέρια του 9ου ανακριτή και εκκρεμεί με αδικήματα όπως εγκληματική οργάνωση οπαδών.

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη στον 9ο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Οι γονείς του αδικοχαμένου αστυνομικού ζητούν από τη Δικαιοσύνη να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους πήραν μέρος στα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του γιου τους.

Ο πατέρας του μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ο 31χρονος πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα, τονίζοντας ότι δικαίωση θα υπήρχε μόνο εάν ερχόταν το παιδί του πίσω.

«Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί», ήταν τα λόγια του.

Από τη μεριά του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας σχολίασε ότι θα συμπαρασταθούν στον κύριο ανακριτή, προκειμένου να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα δεν έχουν λόγο ύπαρξης. «Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», είπε χαρακτηριστικά.