Η αστυνομία είναι κοντά στη σύλληψη Έλληνα που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Μιχάλης Κατσούρης

i

©Intime

Η αστυνομία είναι κοντά στη σύλληψη Έλληνα που εμπλέκεται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Sportal newsroom 16:17 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 09.11.2023

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη. Η αστυνομία έχει βάλει έναν Έλληνα στο στόχαστρο.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο των αρχών για την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει μπει ένας Έλληνας οπαδός.

Πηγές της αστυνομίας θέλουν τους αρμόδιους που ερευνούν τη δολοφονία να βρίσκονται κοντά στη σύλληψη και ότι για να έχουν κινήσει τη διαδικασία, έχουν σημαντικά στοιχεία εις βάρος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν γι' άλλο αδίκημα και το πιθανότερο είναι να προφυλακιστεί.

Άμεσα, μάλιστα, αναμένεται νέος κύκλος συμπληρωματικών απολογιών. Από διάφορες συνομιλίες προκύπτει ότι κάποιοι γνωρίζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ.

Στην πολυσέλιδη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. που παραδόθηκε στην ανακρίτρια αναφέρεται ότι σε δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, βρέθηκε μείγμα γενετικού υλικού στο οποίο εμπεριέχονται και γενετικά στοιχεία του Μιχάλη Κατσούρη. Το ένα από αυτά τα μαχαίρια αποδίδεται σε 23χρονο Κροάτη κατηγορούμενο, ο οποίος ωστόσο κατά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε υποστηρίξει πως το μαχαίρι δεν ήταν δικό του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, γενετικό υλικό Κροατών φέρεται να έχει εντοπιστεί σε διάφορα πειστήρια από τον χώρο των επεισοδίων όπως σε γάντια, καπέλα, ξύλινα κοντάρια, μαχαίρια, αλλά και στα οχήματα με τα οποία οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν έρθει στην Ελλάδα. Οι αρχές επίσης φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει ως συμμετέχοντες στα επεισόδια περίπου 40 από τους 105 προφυλακισθέντες.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Του έχωσαν το στιλέτο 7 εκ. στο μπράτσο - Όλα τα πειστήρια της δολοφονίας!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:13 - 21.10.2023

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Του έχωσαν το στιλέτο 7 εκ. στο μπράτσο - Όλα τα πειστήρια της δολοφονίας!

Έντεκα εβδομάδες μετά το τραγικό γεγονός, εκείνο το καταραμένο και ματωμένο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου Κροάτες ναζιστές, σε συνεργασία με κάποιους Έλληνες, ξυλοκόπησαν κόσμο και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσούρη. Το σημερινό (21/10) τεύχος του «Δικέφαλου», αποκαλύπτει όλα τα πειστήρια της δολοφονίας.

Επιπλέον, έχει κληθεί σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που συνελήφθη και τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος προσκομίζοντας άλλοθι, σύμφωνα με το οποίο κατά το χρόνο των επεισοδίων βρισκόταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά.