Πανό αποκύρηξης των Κροατών χούλιγκαν απ΄ τους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης

Πανό αποκύρηξης των Κροατών χούλιγκαν απ΄ τους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης

Sportal newsroom 14:05 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 11.08.2023

Οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης καταδίκασαν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, με πανό που ανέβασαν στην αναμέτρηση τους με τη Ντεμπρετσένι.

Η δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή κατά τη διάρκεια της επίθεσης Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα. αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

 Κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών αγώνων της Πέμπτης (10/08), σηκώθηκαν αρκετά πανό στα γήπεδα, η πλειοψηφία των οποίων, καταδίκαζε τις εγκληματικές πράξεις των BBB.

Στη θλιβερή μειοψηφία ανήκει το πανό των Γεωργιανών οπαδών στην αναμέτρηση Ντίλα Γκόρι-ΑΠΟΕΛ, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «Λευτεριά στους BBB»

Οι φίλαθλοι της Ραπίντ Βιέννης,  ευτυχώς έστειλαν το σωστό μήνυμα. Στην αναμέτρηση τους με τη Ντεμπρετσένι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League ύψωσαν πανό που έγραφε «Οι δολοφόνοι στο κίνημα μας, σκοτώνουν το κίνημά μας», περνώντας ξεκάθαρο μήνυμα κατά όσων έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (10/08).

Οι οπαδοί της Αυστριακής ομάδας, οι οποίοι είναι γνωστό ότι έχουν καλές σχέσεις με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, απέδειξαν ότι αποτελούν μια υγιή βάση φιλάθλων, που καταδικάζει τέτοια περιστατικά. 

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από τα επεισόδια της μοιραίας νύχτας έξω από την «OPAP Arena»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:41 - 11.08.2023

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από τα επεισόδια της μοιραίας νύχτας έξω από την «OPAP Arena»

Ένα νέο βίντεο από το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησε στο φως της δημοσιότητας. Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα η ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων αλλά και το κυνηγητό των Κροατών με ρόπαλα.

Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλοι οι φίλοι της Ραπίντ αυτή την άποψη, καθώς όπως αναφέρθηκε και χθες, ένας εκ των συλληφθέντων για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν ένας χούλιγκαν του Αυστριακού συλλόγου.