Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Εκτέλεση Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Sportal newsroom 00:09 - 08.02.2024

Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά που εκτελέστηκε στη Μάνδρα φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς να είναι τυλιγμένο στις φλόγες στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα κι ο συνεπιβάτης φαίνεται ότι ήταν εκείνος που γάζωσε τον άτυχο άνδρα ο οποίος έχει δεχθεί τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς με καλάσνικοφ καθώς έχουν βρεθεί γύρω από το αυτοκίνητο τουλάχιστον 15 κάλυκες.

Σκότωσαν στη Μάνδρα τον επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο των Τρικάλων Χρήστο Γιαλιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:05 - 07.02.2024

Σκότωσαν στη Μάνδρα τον επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο των Τρικάλων Χρήστο Γιαλιά

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος ήταν στο παρελθόν πρόεδρος στην ΠΑΕ Τρίκαλα, αλλά και στον Πανελευσινιακό, δολοφονήθηκε και βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στη Μάνδρα.

Μετά τη δολοφονία οι δράστες πέταξαν το όπλο στο αυτοκίνητο και έβαλαν φωτιά στο όχημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο έμπορος κρεάτων.

Πηγή: newsit.gr

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }