Βρούτσης: «Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιοι είναι, που μένουν και το τηλέφωνό τους»

Γιάννης Βρούτσης

i

© intime

Βρούτσης: «Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιοι είναι, που μένουν και το τηλέφωνό τους»

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε για τα μέτρα που έχουν παρθεί με σκοπό την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα έχει μπει στην τελική ευθεία! 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση, με μοναδικό στόχο την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Σε συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον υφυπουργό Εσωτερικών (αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη στη Θεσσαλονίκη, συζητήθηκαν τα θέματα των αθλητικών υποδομών στην πόλη. Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βρούτσης στάθηκε στις αυστηρές κυρώσεις που θα εφαρμόζονται σε όσους παραβιάζουν τη νομοθεσία.

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

«Από τις 13 Φεβρουαρίου οι κυρώσεις θα είναι τέτοιες που θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Από 6 Μαρτίου ξεκινάνε οι κάμερες. Ο νόμος έχει προβλέψει εσωτερικούς μηχανισμούς που και χωρίς την πολιτεία θα λειτουργούν. 

Άρα από 6 Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει γήπεδα που οι κάμερες θα βλέπουν κάθε γωνία του γηπέδου. Ο Αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε πως από τις 9 Απριλίου ξεκινάει μια μεταρρυθμιστική καινοτομία για την πρόληψη και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιοι είναι, που μένουν και το τηλέφωνό τους. Το «ξέφραγο αμπέλι» γήπεδο, σταματάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

🔴Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Κοβάτσεβιτς, Καρβαλιάλ, Γιοβάνοβιτς, Μπαχάρ και το CAS

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }