Κρίσιμη η αυριανή μέρα (20/12) για τον αστυνομικό - Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν

Επεισόδια στου Ρέντη

i

© Intime

Κρίσιμη η αυριανή μέρα (20/12) για τον αστυνομικό - Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:11 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 19.12.2023

Οι γιατροί σκοπεύουν να κάνουν μια πρώτη προσπάθεια για να εκτιμήσουν την κατάσταση του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια του Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός δέχτηκε βολή με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη και ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός, που οι γιατροί του έκοψαν το πόδι για να σώσουν τη ζωή του! 

Εκτός απροόπτου, αύριο (20/12), οι γιατροί θα κάνουν μια πρώτη προσπάθεια για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Να θυμίσουμε πως ο αστυνομικός παραμένει σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας αλλά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr, από αύριο Τετάρτη, οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν και η χρήση κατασταλτικών φαρμάκων θα σταματήσει με σκοπό, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσουν νευρολογικά τεστ για να δουν πως θα αντιδράσει ο ασθενής. 

Εκτιμάται ότι συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του θα μπορούν να βγουν σε 2 με 3 μέρες και οι γιατροί να διαπιστώσουν το εύρος της ζημιάς που υπάρχει.

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά για τα επεισόδια στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη!

Οριστική ήταν όπως αποδείχτηκε η διακοπή του προημιτελικού του League Cup ανάμεσα στους δύο «αιώνιους». Να θυμίσουμε πως τα εκτεταμένα επεισόδια εκτός γηπέδου και ο σοβαρός τραυματισμός ενός αστυνομικού οδήγησαν το παιχνίδι σε... άδοξο τέλος, με το σκορ να βρίσκεται στο 11-17 του 2ου σετ.

Τα 6+1 μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των χούλιγκαν - Εισιτήρια μόνο μέσω gov.gr και κωδικούς Τaxis
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:02 - 19.12.2023

Τα 6+1 μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των χούλιγκαν - Εισιτήρια μόνο μέσω gov.gr και κωδικούς Τaxis

Μια ριζική παρέμβαση στην αθλητική νομοθεσία δρομολογεί η κυβέρνηση προκειμένου να συμπληρώσει τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις για ποδοσφαιρικούς αγώνες επί δύο μήνες κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός έχασε το ματς στα χαρτιά από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ, του επιβλήθηκε 20.000 ευρώ πρόστιμο και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο διότι δεν ελήφθη υπόψη καμία από τις εκθέσεις του κομισάριου, ενώ είναι έτοιμοι να προσφύγουν κατά της απόφασης.