Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση για 5η σερί μέρα ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το Ρέντη

Επεισόδια στου Ρέντη

i

© Intime

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση για 5η σερί μέρα ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το Ρέντη

Sportal newsroom 15:25 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 12.12.2023

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Για 5η σερί μέρα ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αφού είναι ακόμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. 

Ο 31χρονος υποστηρίζεται μηχανικά και αιμοδυναμικά με σταθερές δόσεις κατασταλτικών φαρμάκων. Παρόλα αυτά τους γιατρούς τους ανησυχεί ιδιαίτερα το βαθύ και δύσκολο τραύμα στο μηρό, το οποίο διαχειρίζονται με προσοχή στη θεραπεία του γιατί ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. 

Ακόμα εξετάζεται η πιθανότητα μείωσης φαρμάκων προκειμένου να δουν την αντίδραση του οργανισμού του. Ωστόσο η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ η αιμορραγία έχει σταματήσει. 

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή» συνεχίζονται με τις αστυνομικές Αρχές να εστιάζουν σε έναν σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένονται ανακοινώσεις που αφορούν την ταυτότητα αυτού που έδωσε την εντολή στον 18χρονο που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό έξω από το Ρέντη κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο νεαρός οπαδός έχει περιγράψει έναν άνδρα 35-40 ετών ψηλό και αδύνατο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας υπάρχει ένας στενός πυρήνας πέντε ατόμων που μέσα σε αυτά βρίσκεται ο «καθοδηγητής»