Ανήλικοι λήστεψαν ανήλικους που φορούσαν φανέλες του Ατρόμητου για... 14,40 ευρώ

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Ανήλικοι λήστεψαν ανήλικους που φορούσαν φανέλες του Ατρόμητου για... 14,40 ευρώ

Sportal newsroom 16:17 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 03.10.2023

Στον Κολωνό συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι ηλικίας από 11-15 ετών ύστερα από ληστεία με οπαδικά κίνητρα.

Η κατάσταση με την οπαδική βία στην Ελλάδα έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια κι όπως αποδεικνύεται, ο άδικος χαμός του Άλκη, του Μιχάλη και πολλών ακόμα παιδιών δεν έχει γίνει μάθημα. Πριν λίγες ώρες στον Κολωνό συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι ηλικίας από 11-15 ετών ύστερα από ληστεία με οπαδικά κίνητρα. 

Συγκεκριμένα οι ανήλικοι εισέβαλαν σε κατάστημα όπου βρισκόταν ήδη άλλη ομάδα ανηλίκων και αφού τους ανάγκασαν να βγάλουν και να σκίσουν τις φανέλες με διακριτικά του Ατρόμητου που φορούσαν, έψαξαν τα τσαντάκια τους και αφαίρεσαν χρήματα και μια κουκούλα full face, ασκώντας παράλληλα σε βάρος ενός εξ αυτών σωματική βία. Η παρέμβαση της αστυνομίας στο σημείο ήταν άμεση, καθώς έξω από το κατάστημα συνελήφθησαν δύο από τους ανήλικους δράστες. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή του ενός, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ το οποίο είχαν αφαιρέσει από ανήλικο. 

Χειρονομίες προς τις κάμερες από τους συλληφθέντες του ραντεβού «θανάτου» στη Ν. Ιωνία - Τι πρότεινε ο εισαγγελέας εναντίον τους (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:04 - 02.10.2023

Χειρονομίες προς τις κάμερες από τους συλληφθέντες του ραντεβού «θανάτου» στη Ν. Ιωνία - Τι πρότεινε ο εισαγγελέας εναντίον τους (vid)

Οι 87 νεαροί , οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή της Νέας Ιωνίας για ραντεβού «θανάτου», παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το skai.gr, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία δύο ακόμα ανήλικων δραστών, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί σε περιοχή της Αθήνας και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 4,40 ευρώ, το οποίο ομοίως είχαν αφαιρέσει κατά τη στιγμή της επίθεσης από άλλον ανήλικο. Τέλος, στο πλαίσιο της προανάκρισης συνελήφθησαν οι γονείς των κατηγορούμενων.