Η Γουάντα Νάρα έλυσε τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της: «Τα παιδιά μου έμαθαν ότι έχω κάτι από τους δημοσιογράφους»

Η Γουάντα Νάρα έλυσε τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας της: «Τα παιδιά μου έμαθαν ότι έχω κάτι από τους δημοσιογράφους»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:47 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:54 - 18.07.2023

Η Γουάντα Νάρα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει από τι πάσχει δίχως πρώτα να βεβαιωθεί.

Τα τελευταία 24ωρα η Γουάντα Νάρα βρέθηκε στο επίκεντρο για τα προβλήματα υγείας της, με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Χόρχε Λανάτα, να αποκαλύπτει πως η πρώην σύντροφος του Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ υποστήριξε πως οι εξετάσεις που υποβλήθηκε η 36χρονη έδειξαν πως έχει αρκετά υψηλά αιμοσφαίρια.

 Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως η Νάρα πάσχει από λευχαιμία. Η τουλάχιστον αυτό υποστήριζε ο ρεπόρτερ, αφού η μάνατζερ και επιχειρηματίας ανέφερε μία διαφορετική εκδοχή, μέσω του λογαριασμού της στα social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νάρα:

«Είμαι εδώ, μετά από κάποιες μέρες που επέλεξα να κλειστώ στον εαυτό μας, και θέλω να σας πω κάποια πράγματα. Την Τετάρτη αποφάσισα να κάνω κάποιες εξετάσεις ρουτίνας, που τις κάνω μία φορά τον χρόνο ή όταν θέλω να ταξιδέψω. Υπήρξαν κάποιες αρνητικές τιμές στις εξετάσεις μου και έτσι αναγκάστηκα να νοσηλευτώ. Την Πέμπτη έφυγα από την κλινική και πήγα σε έναν διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορούσα να κάνω κάποια τεστ για να υπάρξουν κάποια ποιο σαφή δείγματα όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα.

Όπως κάθε μάνα, αποφάσισα να κρύψω τα δάκρυα και τις ανησυχίες από τα παιδιά μου, ειδικά τη στιγμή που δεν υπάρχει μία πιο ακριβής διάγνωση. Δυστυχώς, όμως τα παιδιά το έμαθαν από τους δημοσιογράφους την Παρασκευή, ενώ εγώ καλά - καλά δεν ήξερα τι έχω. Τα παιδιά μου θα τα είχαν μάθει όλα από εμένα, αλλά αποφάσισα να τους το πω έχοντας περισσότερες εξετάσεις στα χέρια μου και πάνω από όλα θα τους το έλεγα όταν ήθελα εγώ.

Πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Λέστερ και έπειτα από 1 χρόνο χωρίς ομάδα συγκλονίζει: «Τι μου έχει συμβεί;»
PREMIER LEAGUE

13:20 - 02.07.2023

Πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Λέστερ και έπειτα από 1 χρόνο χωρίς ομάδα συγκλονίζει: «Τι μου έχει συμβεί;»

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Λέστερ στην πορεία προς το πρωτάθλημα. Η καριέρα του Άγγλου όμως κατρακύλησε και πλέον είναι άνεργος εδώ και ένα χρόνο.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους εσάς που μου δείξατε αγάπη. Είμαι ήδη στο σπίτι και περιμένω περαιτέρω εξετάσεις, μετά από υποδείξεις των επαγγελματιών που βρίσκονται στο πλευρό μου. Όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα θα συμβούν θα παραμείνουν στην ιδιωτικότητα μου, επειδή θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου.