Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης, παραμένει στη ΜΕΘ η σύζυγός του

Μανώλης Μαυρομμάτης

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης, παραμένει στη ΜΕΘ η σύζυγός του

Sportal newsroom 10:51 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 19.02.2024

Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, και τη σύζυγό του, Ειρήνη που νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύονται ο γνωστός αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του Ειρήνη, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα τους στο Κολωνάκι τις πρώτες πρωινές ώρες. Βέβαια, ο αθλητικογράφος έχει πλέον διασωληνωθεί και η γυναίκα του φέρει σοβαρά εγκαύματα, ενώ τέθηκε και σε μηχανική υποστήριξη.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της. Οι γιατροί έχουν ήδη ξεκινήσει δεύτερο κύκλο εξετάσεων για τους δύο τραυματίες και αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας τους.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής (18/02) όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγος του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμα τους όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:06 - 18.02.2024

Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Iσχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζεύγος, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Tags: