Βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Ιάσονας Τσίλης 08:59 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 29.10.2023

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών, άφησε ο Μάθιου Πέρι, με την αστυνομία να τον βρίσκει αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Θλίψη παγκοσμίως προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) σε ηλικία 54 ετών. Ο γνωστός και ιδιαίτερος αγαπητός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια», ως Τσάντλερ Μπινγκ, βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN και των Los Angeles Times, είχε αθληθεί για δύο ώρες πριν το μοιραίο γεγονός.

Ο ίδιος, είχε παρελθόν εθισμού στο αλκοόλ και στις απαγορευμένες ουσίες, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με τζετ σκι το 1997. Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ασχολήθηκε από τα 10 του με την υποκριτική και το τεράστιο ταλέντο του είχε φανεί από τις πρώτες μέρες.

Ο Μάθιου Πέρι είχε μεγάλη αγάπη για τα σπορ και το Σάββατο, είχε παίξει pickleball, το οποίο είναι μια... μίξη τένις, πινγκ πονγκ, μπάντμιντον και ρακετών. Στη βιογραφία του, η οποία κυκλοφόρησε αρκετά πρόσφατα, είχε αναφερθεί σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, με τον εθισμό, την οικογένεια του, τη θέληση του να γίνει διάσημος και φυσικά αρκετές ιστορίες από πορεία του στο χώρο της υποκριτικής, κυρίως από τα 10 χρόνια και τα 234 επεισόδια της σειράς η οποία τον έκανε γνωστό, «Φιλαράκια».

Η Warner Bros, εταιρεία που έκανε την παραγωγή της εν λόγω σειράς, εξέδωσε ανακοίνωση για το θλιβερό γεγονός. «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του καλού μας φίλου. Ο Μάθιου ήταν ένας εκπληκτικά προικισμένος ηθοποιός. Η επίδραση της κωμικής ιδιοφυΐας του έγινε αισθητή παγκοσμίως και η κληρονομιά που αφήνει θα μείνει στις καρδιές όλων μας. Είναι μία ημέρα που μας ραγίζει την καρδιά. Στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένεια και στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και σε όλους τους θαυμαστές του».

Tags: