Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη στην Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας

Ο Μιχάλης Κατσούρης

i

© AEK FC

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη στην Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:33 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 12.08.2023

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη θα βρεθεί σήμερα (12/8) στην Ευελπίδων με σκοπό να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08/08), όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο άτυχος άνδρας, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσουν επεισόδια. 

Σε ότι αφορά τις δικαστικές εξελίξεις, σήμερα (12/8) ο αδερφός του άτυχου οπαδού της Ένωσης θα μεταβεί στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του Σταύρο Γεωργόπουλο, με σκοπό να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας για τον αδόκητο χαμό του αδερφού του, ο οποίος μαχαιρώθηκε ακαριαία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε για τα όσα έγιναν, συμπεριλαμβάνεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ωστόσο μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή η αναζήτηση του δολοφόνου συνεχίζεται.

Στη φυλακή και οι 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Στη φυλακή θα βρεθούν μετά το τέλος των απολογιών οι χούλιγκανς, οι οποίοι την Παρασκευή (11/8) κατέθεσαν, με τη σύμφωνη γνώμη των εισαγγελέα και ανακριτή. Ο αριθμός των ανθρώπων που πρόκειται να τεθούν υπό κράτηση είναι 30, με τους ίδιους, ωστόσο, να αρνούνται την εμπλοκή τους στα επεισόδια. Πρόκειται για τον Έλληνα επιχειρηματία, έναν 22χρονο Αλβανό και 28 Κροάτες, όπως ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του το protothema.gr.

Στις μέχρι στιγμής καταθέσεις, κανένας από τους κατηγορούμενους δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες που του προσάπτονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 22χρονος από την Αλβανία, ο οποίος υποστήριζε πως το μαχαίρι που κουβαλούσε μαζί του αφορούσε τη δουλειά του.

Η κατάθεση του 22χρονου Αλβανού: «Τελείωσα αργά τη δουλειά. Είχα δώσει ραντεβού με την κοπέλα μου στο σταθμό ΗΣΑΠ «ΠΕΡΙΣΣΟΣ» για να συνεχίσουμε με τρένο με κατεύθυνση τον Πειραιά, με σκοπό να φτάσουμε στο Γαλάτσι. Η κοπέλα μου ήρθε για μια εβδομάδα από Άνδρο. Όσο περίμενα έξω από το σταθμό, άκουσα φωνές, εκρήξεις και φωτοβολίδες και πήγα να δω τι γίνεται. 

«Ο Μιχάλης δεν μπορούσε να ισορροπήσει – Κατέρρευσε σε 10 λεπτά»: Τι λέει η έκθεση των αναλυτών των βίντεο (gallery)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:06 - 12.08.2023

«Ο Μιχάλης δεν μπορούσε να ισορροπήσει – Κατέρρευσε σε 10 λεπτά»: Τι λέει η έκθεση των αναλυτών των βίντεο (gallery)

Ενώ η αναζήτηση του δολοφόνου είναι ακόμα σε εξέλιξη, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τα ντοκουμέντα από τα μοιραία τρία λεπτά πριν το τέλος του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Δε συμμετείχα στα επεισόδια. Ο αναδιπλούμενος σουγιάς που βρέθηκε επάνω μου, είναι για τη δουλειά μου. Το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. Δεν είμαι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟ, είμαι απλός φίλαθλος. Πηγαίνω στο γήπεδο, με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, όποτε βρίσκω φθηνά εισιτήρια. Ζήτω να γίνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών μου, να ελεγχθεί το κινητό μου και να μου πάρουν δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με τα όσα με κατηγορούν».