Στενός συνεργάτης του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας προκάλεσε αντιδράσεις με ανάρτηση για τον Μιχάλη - Εκτός ψηφοδελτίων τον έθεσε ο Γιάννης Βούρος (pic)
i

© Facebook

Στενός συνεργάτης του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας προκάλεσε αντιδράσεις με ανάρτηση για τον Μιχάλη - Εκτός ψηφοδελτίων τον έθεσε ο Γιάννης Βούρος (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:44 - 21.08.2023

Στενός συνεργάτης του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας προκάλεσε αντιδράσεις με ανάρτηση για τον Μιχάλη Κατσούρη, τον οποίο χαρακτήρισε χούλιγκαν. Άμεση η αντίδραση του Γιάννη Βούρου που τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίων.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο στενός συνεργάτης του νυν Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου, και πρόεδρος της 1ης Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Γιώργος Κεραμιδάς. Αφορμή ήταν ένα ποστάρισμα του στο Facebook, μέσω του οποίου αποκαλούσε τον αδικοχαμένο Μιχάλη «χούλιγκαν». Παράλληλα, ο ίδιος υποστήριξε πως δεν επιτρέπεται ο 29χρονος να μπαίνει στο ίδιο «καλούπι» με τον Άλκη Καμπανό. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κεραμιδά:

© Facebook

«Βρες τον χούλιγκαν!

Με ανοιχτό το στόμα έχει μείνει ο φίλαθλος κόσμος μετά την αποκάλυψη των διωκτικών αρχών ότι οι Έλληνες οργανωμένοι οπαδοί παρέλαβαν στον Περισσό και καθοδήγησαν τους Κροάτες χούλιγκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ. Είδαμε με έκπληξη οπαδό αντίπαλης ομάδας με κράνος και κραδαίνοντας στυλιάρι να ηγείται των οργανωμένων οπαδών της Κροατίας. Και μετά (ώ του θαύματος) νά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, ανάμεσά τους και ο Μιχάλης, επίσης με κράνη και Έλληνες οπαδούς περιστοιχισμένους από τους Κροάτες.

Και ξαφνικά μας σκάνε και το παραμύθι. “Πιθανόν Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη”. Και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε από τα κινητά και τα βίντεο τον ένοχο την στιγμή που η σκηνή του εγκλήματος καθαρίστηκε αμέσως (από ποιους άραγε;) και όλα τα στοιχεία πετάχτηκαν στα σκουπίδια (πιθανόν και το μαχαίρι του εγκλήματος). Ποιος έδωσε αυτή την εντολή; Πρέπει να λογοδοτήσει για υπόθαλψη εγκληματία. Ποιος αστυνόμος δεν περιχαράκωσε τον τόπο του εγκλήματος.

Λυπάμαι αλλά πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Αλλά υπάρχει και ένα ακόμα τεράστιο έγκλημα. Να συγχέεται η μνήμη ενός άδολου θύματος, του Άλκη Καμπανού, με αυτή ενός οργανωμένου οπαδού από την Ελευσίνα. Μήπως τελικά ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ οργανωμένων; Ελλήνων οργανωμένων! Μήπως οι Κροάτες ήρθαν για να καλύψουν τις ντροπές μας και να ρίξουν και καμία. 

Μήπως οι τελικά η εικόνα του Μιχάλη θα πρέπει να καθαιρεθεί από το γήπεδο, το κενοταφιο να αδειάσει γιατί θα αποτελέσει λίκνο αντιποίνων από άλλους οργανωμένους και αντί να χτυπήσουμε την οπαδική βία να της… στήνουμε και άγαλμα. Σας παραθέτω δύο φωτογραφίες (του Μιχάλη και του Έλληνα οδηγού των Κροατών) και σας ζητώ να μου βρείτε “Ποιος είναι ο χούλιγκαν”».

Η ανάρτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Κεραμίδας να μείνει εκτός ψηφοδελτίων, με την δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται ο Γιάννης Βούρος, νυν δήμαρχος, να τον αποδεσμεύει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο συνδυασμός του Δημάρχου:

«Όταν είσαι μέλος μίας Δημοτικής Παράταξης, ενός κόμματος, μίας συλλογικής προσπάθειας σαφέστατα μπορείς να έχεις τη γνώμη σου, αλλά οφείλεις παράλληλα στα μεγάλα και κεντρικά ζητήματα, που τίθενται στον δημόσιο διάλογο, να σέβεσαι τις κεντρικές επιλογές. Αν διαφωνείς με αυτές, αποχωρείς. Ο άλλος δρόμος είναι η διαγραφή.

Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ - Ψευδής η είδηση»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:18 - 21.08.2023

Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ - Ψευδής η είδηση»

Μέσω αιχμηρής τοποθέτησης, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε σκουπίδια ορισμένους δημοσιογράφους, για το γεγονός πως πανηγύριζαν για την παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ στην δίκη των 105 χούλιγκανς.

Η δημοσίευση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του π. πλέον μέλους μας κ. Κεραμιδά για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ εκφράζει την Ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη.

Ως εκ τούτου ο κ. Κεραμιδάς τίθεται εκτός ψηφοδελτίου».

Tags: