Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς Άννα, παντρεύτηκε τον Νικήτα Νομικό (vid)

Οι κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς

i

© Intime

Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς Άννα, παντρεύτηκε τον Νικήτα Νομικό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:14 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 28.05.2023

Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς Άννα και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Ο θρύλος του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς, είδε την κόρη του να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό. Το μοντέλο και ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και έλαμπε από ευτυχία.

Ο Νικήτας Νομικός έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, περίμενε υπομονετικά τη νύφη η οποία έφτασε στην εκκλησία με ένα πολυτελές τζιπ συνοδευόμενη από τον πατέρα της, θρύλο του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τον περασμένο Απρίλη, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και η οικογένειά του τράβηξαν τα βλέμματα της δημοσιότητας, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να βραβεύσει τον δικό της θρύλο. Συγκεκριμένα, Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε εντός έδρας την ΑΕΚ με φόντο την 21η αγωνιστική της Basket league. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ τίμησε τον Πρέλεβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο δεν έλειψαν από το πλευρό του η σύζυγος του Νένα και οι κόρες του, Άννα και Τέα Πρέλεβιτς, που δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους, μετά την απόσυρση της φανέλας του. Οι κόρες του Μπάνε τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα στην PAOK Sports Arena, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

«Ο μπαμπάς μας είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου... Είμαστε οι μεγαλύτερες φαν του! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που βιώσαμε τη σημερινή μαγική στιγμή. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα γυρίσω σπίτι και θα δω ξανά όλα τα βίντεο! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ που τον τίμησε. Συγκινηθήκαμε πολύ σήμερα... Το αίμα του μπαμπά μου είναι ασπρόμαυρο! Είναι ΠΑΟΚ στη ψυχή, έχει περάσει από όλες τις θέσεις σε αυτή την ομάδα. Για εμάς, είναι ο μπαμπάς μας. Όλος ο κόσμος τον εκτιμά και τον αγαπάει», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ η Άννα Πρέλεβιτς.